StickyLock Games komt met haar nieuwste game Histera naar Dutch Comic Con

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

StickyLock Games komt met haar nieuwste game Histera naar Dutch Comic Con en pakt daar groots uit! Bezoekers van Dutch Comic Con mogen namelijk als allereerste de kans pakken om onze, nog niet uitgebrachte, multiplayer first-person-shooter te spelen!

“Het verhaal van Histera vindt plaats in een verre, post-apocalyptische toekomst. Een groot gedeelte van de mensheid heeft de uitgeputte aarde verlaten en er zijn verschillende domes (koepels) gevormd op de aarde. Daarin vinden gevechten plaats in gesimuleerde historische tijdperken, belangrijke momenten in de geschiedenis en de toekomst.” – Mitchel Alberts Lead Developer StickyLock Games

Master the Glitch
Je speelt in een dystopische, futuristische wereld waar de rijken en machtigen de inmiddels onbewoonbare aarde hebben verlaten. De overgeblevenen vechten in beschermende domes met dynamische deathmatch-arena’s voor een kans de aarde te kunnen verlaten. Betreed als een van hen één van de intrigerende arena’s en dompel je onder in de wereld van Histera.

Makkelijk op te pikken, maar moeilijk onder de knie te krijgen: Je zult je moeten aanpassen om te overleven terwijl de omgeving om je heen glitched naar de verschillende era’s.

Locate, Communicate, Dominate
De Glitch zorgt ervoor dat verschillende tijdperken overlappen in één waanzinnige arena. Naast nieuw terrein zorgt de Glitch ook voor nieuwe wapens. Van pijl, boog en gasgranaten tot speren en sniper rifles… Teamwerk en communicatie zijn de sleutel tot het vinden, vasthouden en domineren van je tegenstanders in meedogenloze wedstrijden met constante, dynamische actie.

Community Focused
Histera zal voor Steam Early Access uitgebracht worden met Death match als belangrijkste gamemode. Voor de Full Release zal er een level-editor komen waar de community hun eigen creatieve kunsten op kan loslaten. We kunnen niet wachten om het verhaal verder te ontwikkelen, de gameplay te perfectioneren en samen met onze spelers iets heel speciaals op te bouwen!

Op Dutch Comic Con kijken we ernaar uit om jou en je vrienden te ontvangen op de stand. Speel Histera en maak kennis met één van onze dertig aanwezige medewerkers. We zijn heel benieuwd wat jij van Histera vindt.

Ontdek meer

Met trots presenteren wij de eerste nieuwe gast voor Heroes Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021, Bonnie Wright.

Bonnie Wright (1991) is een Engelse actrice die met haar eerste grote rol wereldberoemd is geworden. Als Ginny Wemel heeft ze in alle Harry Potter films meegespeeld en werd haar karakter in elke nieuwe film groter en groter. In eerste instantie was ze alleen gecast voor een kleine scene in ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’, maar uiteindelijk werd Ginny Wemel een vaste karakter in de films.

The Green Knight is te zien op Prime Video

Een episch fantasy avontuur gebaseerd op de op de legende van Arthurian. The Green Knight verteld het verhaal van Sir Gawain (Dev Patel). Sir Gawain wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met ‘The Green Knight’, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. Om dat te kunnen doen, moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen.