StickyLock Games komt met haar nieuwste game Histera naar Dutch Comic Con

Facebook
Twitter
LinkedIn

StickyLock Games komt met haar nieuwste game Histera naar Dutch Comic Con en pakt daar groots uit! Bezoekers van Dutch Comic Con mogen namelijk als allereerste de kans pakken om onze, nog niet uitgebrachte, multiplayer first-person-shooter te spelen!

“Het verhaal van Histera vindt plaats in een verre, post-apocalyptische toekomst. Een groot gedeelte van de mensheid heeft de uitgeputte aarde verlaten en er zijn verschillende domes (koepels) gevormd op de aarde. Daarin vinden gevechten plaats in gesimuleerde historische tijdperken, belangrijke momenten in de geschiedenis en de toekomst.” – Mitchel Alberts Lead Developer StickyLock Games

Master the Glitch
Je speelt in een dystopische, futuristische wereld waar de rijken en machtigen de inmiddels onbewoonbare aarde hebben verlaten. De overgeblevenen vechten in beschermende domes met dynamische deathmatch-arena’s voor een kans de aarde te kunnen verlaten. Betreed als een van hen één van de intrigerende arena’s en dompel je onder in de wereld van Histera.

Makkelijk op te pikken, maar moeilijk onder de knie te krijgen: Je zult je moeten aanpassen om te overleven terwijl de omgeving om je heen glitched naar de verschillende era’s.

Locate, Communicate, Dominate
De Glitch zorgt ervoor dat verschillende tijdperken overlappen in één waanzinnige arena. Naast nieuw terrein zorgt de Glitch ook voor nieuwe wapens. Van pijl, boog en gasgranaten tot speren en sniper rifles… Teamwerk en communicatie zijn de sleutel tot het vinden, vasthouden en domineren van je tegenstanders in meedogenloze wedstrijden met constante, dynamische actie.

Community Focused
Histera zal voor Steam Early Access uitgebracht worden met Death match als belangrijkste gamemode. Voor de Full Release zal er een level-editor komen waar de community hun eigen creatieve kunsten op kan loslaten. We kunnen niet wachten om het verhaal verder te ontwikkelen, de gameplay te perfectioneren en samen met onze spelers iets heel speciaals op te bouwen!

Op Dutch Comic Con kijken we ernaar uit om jou en je vrienden te ontvangen op de stand. Speel Histera en maak kennis met één van onze dertig aanwezige medewerkers. We zijn heel benieuwd wat jij van Histera vindt.

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!

Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door het American Book Centre en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen