Cosplay judge A.K. WIRRU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het is alweer tijd om de tweede cosplay judge aan te kondigen! 

 

“Hi I’m A.K. WIRRU. Cosplayer and workshop presenter from Sydney, Australia. I’m currently Canadian. I have cosplayed and competed for almost 15 years. Now I’m the World Cosplay Summit Champion 2019 and I travel around the world to hope to inspire everyone to do their best in their cosplays too. I also really like Dutch candies and herring. I can’t wait to eat them. See you all soon!”

 

Cosplayer A.K. WIRRU, die vanuit Australië naar Canada is verhuisd, is van alle markten thuis en maakt zijn eigen indrukwekkende cosplays! Hij is één van de cosplay juryleden die de outfits zal gaan beoordelen op Heroes Dutch Comic Con. In 2019 heeft hij deelgenomen aan  de World Cosplay Summit én gewonnen, zowel als Grand Champion als voor het team van Australië! Op Twitch geeft hij live workshops over hoe je cosplays kunt maken en daarnaast staan er ook nog mini tutorials op zijn website. Op zijn website staan ook nog boeken en patronen die je, tegen betaling, kan gebruiken voor je eigen cosplays.

 

Naast cosplayen heeft hij overigens ook nog talent voor kunstschaatsen!

 

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.