Cosplay judge A.K. WIRRU

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het is alweer tijd om de tweede cosplay judge aan te kondigen! 

 

“Hi I’m A.K. WIRRU. Cosplayer and workshop presenter from Sydney, Australia. I’m currently Canadian. I have cosplayed and competed for almost 15 years. Now I’m the World Cosplay Summit Champion 2019 and I travel around the world to hope to inspire everyone to do their best in their cosplays too. I also really like Dutch candies and herring. I can’t wait to eat them. See you all soon!”

 

Cosplayer A.K. WIRRU, die vanuit Australië naar Canada is verhuisd, is van alle markten thuis en maakt zijn eigen indrukwekkende cosplays! Hij is één van de cosplay juryleden die de outfits zal gaan beoordelen op Heroes Dutch Comic Con. In 2019 heeft hij deelgenomen aan  de World Cosplay Summit én gewonnen, zowel als Grand Champion als voor het team van Australië! Op Twitch geeft hij live workshops over hoe je cosplays kunt maken en daarnaast staan er ook nog mini tutorials op zijn website. Op zijn website staan ook nog boeken en patronen die je, tegen betaling, kan gebruiken voor je eigen cosplays.

 

Naast cosplayen heeft hij overigens ook nog talent voor kunstschaatsen!

 

Ontdek meer

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE is pas net in de bioscoop te zien, maar iedereen heeft het er al over. Met een Rotten Tomatoes score van 95%, en tientallen lovende recensies in het binnen- en buitenland, is dat meer dan logisch. Ervaar SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE nu zelf, alleen in de bioscoop, ook in 4D, IMAX en Dolby Cinema.