De Star Wars franchise zit niet stil!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De Star Wars franchise zit verre van stil. De ene serie is nog niet uit of er is alweer een nieuwe film aangekondigd. Super leuk natuurlijk voor de Star Wars fans en wij zetten graag alles voor je op een rijtje.

2 weken geleden deelden we al een bericht op Instagram en Facebook dat er een nieuwe Star Wars game uit komt; Star Wars Jedi: Survivor. Dit is het vervolg op de game die in 2019 uit kwam; Star Wars Jedi Fallen Order. Dit werd een dag na de release van de nieuwe serie, Obi-Wan Kenobi, bekend gemaakt. Eerder is ook al bekend gemaakt dat Ahsoka haar eigen serie krijgt in 2023. Super veel om naar uit te kijken maar laten we de belangrijkste releases eens onder elkaar zetten!

Star Wars: Andor | TV serie (31 augustus 2022)

Cassian Andor, die al te zien was in Rogue One, krijgt zijn eigen serie. In deze serie zie je hoe hij er achter komt dat een opstand de enige juiste weg is en hoe hij in de situatie van Rogue One is belandt.

Tales of the Jedi | Animated Serie (najaar 2022)

In Tales of the Jedi worden de verhalen van verschillende Jedi verteld. Elke aflevering is geweid aan een andere Jedi. Zo zullen we een heel kleine Ahsoka zien in deze serie! Daarnaast is ook bevestigd dat er een aflevering van Qui-Gon Jinn, Count Dooku en Mace Windu.

Star Wars: The Bad Batch | seizoen 2 (najaar 2022)

Voor wie seizoen 1 van The Bad Batch heeft gezien moet nog heel even wachten op het 2e seizoen. Deze wordt verwacht in het najaar van 2022. The Bad Batch is de opvolger van The Clone Wars en gaat over Clone Force 99, Clones die gewassen waren tegen de mentale commando’s.

Mythische, legendarische en sprookjesfiguren leven allemaal naast elkaar in deze buurt, Fabletown, in New York. Bigby Wolf is de sheriff van deze buurt en samen met hem kom je voor lastige keuzes te staan.

The Mandalorian | seizoen 3 (februari 2023)

The Mandalorian krijgt een nieuw seizoen! The Mandalorian was de eerste Live-Action Star Wars serie. De serie is voornamelijk bekend om Grogu, a.k.a. Baby Yoda / The Child. Maar zal deze ook nog terugkeren in het nieuwe seizoen?

Star Wars: Visions | volume 2 (voorjaar 2023)

Star Wars: Visions krijgt ook een nieuw seizoen! Deze serie is gemaakt door de lens van swerelds beste Anime makers! In het tweede seizoen willen ze het breder aanpakken met filmmakers van over de hele wereld.

Star Wars: Ahsoka | TV serie (2023)

Ahsoka Tano krijgt haar eigen serie! Deze Jedi was al te zien in The Clone Wars en The Mandalorian. De serie zal zich afspelen rond dezelfde tijd als The Mandalorian waarin al bekend werd dat ze op zoek is naar Grand Admiral Thrawn. Ook Zal Hayden Christensen terugkeren als Anakin Skywalker. De manier waarop is nog niet bekend.

Star Wars Jedi: Survivor | Game (2023)

Zoals in het begin ook al werd verteld is Star Wars Jedi: Survivor het vervolg op Jedi: Fallen Order. Cal Keltis moet nog steeds vluchten voor The Empire. Deze game zal donkerder worden dan Fallen Orde en komt uit op PS5, Xbox series X/S en PC.

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.