Charles Soule is onze derde Comic Artist!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Comic schrijver Charles Soule komt naar Heroes Dutch Comic Con! Hij is de derde Comic Artist die naar Heroes Dutch Comic Con komt. Hij is vooral bekend van het schrijven van Daredevil, She-Hulk, Death of Wolverine en verschillende Star Wars-strips van Marvel Comics.
  Charles Soule is een in New York City gevestigde romanschrijver, comic book schrijver, muzikant en advocaat. Hij heeft gewerkt voor DC, Marvel Comics, Star Wars comics en vele andere uitgevers.  Zijn eerste roman, The Oracle Year, werd in april 2018 uitgebracht door de Harper Perennial imprint van HarperCollins. Charles is ook een van de oprichters van STAR WARS: THE HIGH REPUBLIC, dat begon met zijn # 1 New York Times ‘best verkochte roman, Light of the Jedi, die in januari 2021 uitkwam. Hij is momenteel bezig met het schrijven van Marvel’s Star Wars Comic, EIGHT BILLION GENIES, and Undiscovered Country.
Hij heeft ook een nieuwe serie HELL TO PAY (met Will Sliney & Rachelle Rosenberg) die later in 2022 uitkomt. Ontmoet Charles tijdens de aankomende editie van Heroes Dutch Comic Con in de Comics Area! Star Wars fans signeer je Comics!

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!

Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door het American Book Centre en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen