De editor van dit jaar is niemand minder dan Chris Conroy! Hij is de Group Editor van DC’s Multiverse.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Chris Conroy, de Group Editor van DC’s “Multiverse”, komt in november naar Heroes Dutch Comic Con! Bezoek hem in de Comics Area en laat hem je portfolio zien!
Chris Conroy is de Group Editor van DC’s Multiverse. Hieronder vallen titels als Black Label, Milestone en The Sandman Universe. In zijn zeventien jaar bij DC heeft hij titels als Detective Comics (inclusief het historische nummer #1000) bewerkt, Harley Quinn, Midnighter, The Nice House On The Lake, meerdere runs van Wonder Woman, waaronder Wonder Woman: Historia, en talloze anderen. Hij woont in West Hollywood, CA, maar een deel van hem blijft in de moerassen van Florida, waar hij werd geboren.
Ontmoet Chris tijdens de komende editie in de Comics Area! Breng je portfolio mee en krijg een gouden kans om het door Chris te laten beoordelen. Wie weet welke mogelijkheden er zijn.

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!

Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door het American Book Centre en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen