Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door American Book Center en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen.
De deadline komt steeds dichterbij. Je kunt je verhaal nog insturen t/m 30 september. Het thema van de wedstrijd van dit jaar is hoop en wanhoop. Bijna alle verhalen bevatten de twee elementen hoop en wanhoop als je goed kijkt. Naast het thema is het ook belangrijk om de richtlijnen te volgen die op onze website staan. Zo kun jij goed voorbereidt meedoen aan deze verhalenwedstrijd.

De jury selecteert tien finalisten die allemaal een toegangsbewijs voor de Heroes Dutch Comic Con en een exemplaar van de Fantastic Stories 2022-bundel ontvangen. De officiële winnaar van de wedstrijd ontvangt ook een cadeaubon van The American Book Center ter waarde van €100.

Een van de juryleden is Talia Stone. Ze leidt schrijfworkshops voor individuen en bedrijfsteams bij The Story Lounge. Als schrijfdocent kent Talia alle ins en outs van het schrijven van een perfect verhaal. Als extra cadeau geeft Talia Stone de officiële winnaar een privé schrijfles! Houd je van schrijven en heb je een geweldig idee voor een verhaal? Doe dan mee aan de Heroes Dutch Comic Con Fantastic Stories Competitie voordat het te laat is!

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!