Star Trek: The Next Generation is iedere zondag vanaf 15:00 te zien op Paramount Network op de Sci-Fi zondag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ben je een echte Star Trek fan of gewoon dol op Sci-Fi? Let goed op!
Iedere zondag om 15:00 kan je heerlijk vanuit je luie stoel genieten van Star Trek: The Next Generation. Een gloednieuwe enterprise gaat tachtig jaar na de avonturen van Captain Kirk en zijn trouwe bemanning op een nieuwe reis door space: the final frontier. Het schip, aangestuurd door Jean-Luc Picard gaat op verkenningsmissie “to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no one has gone before.”

Ontdek meer

Exclusieve preview night tijdens zomeredite 2024!

Volgend jaar vieren we samen met jou ”10 years of Heroes Universe”! Het event, dat helemaal draait om popcultuur, is in razend tempo uitgegroeid tot de grootste comic con van Nederland, mede dankzij jou als bezoeker. Twee keer per jaar openen we de deuren voor een onvergetelijk tweedaags programma in de Jaarbeurs in Utrecht, en het wordt alleen maar beter.