Cosplay Village announcement: Satiella

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontmoet Cosplayer Satiella in onze nieuwe Cosplay Village! 

Wie is Satiella?

”Hi everyone! Mijn naam is Satiella en ik kijk er ENORM naar uit om jullie te ontmoeten! Ik ben een Nederlandse Cosplayer met een voorliefde voor alles geeky—van videogames, tot anime, tot tabletop games! Mijn Cosplay avontuur begon een paar jaar geleden en sindsdien geniet ik enorm van alles wat er bij komt kijken.

Cosplay is een enorm interessante kunstvorm, aangezien je zoveel verschillende dingen kunt leren en doen. Mijn favoriete aspect is het fotografie deel: de samenwerking met een fotograaf om dat favoriete character echt naar de realiteit te brengen aan de hand van de juiste setting, de juiste poses, de juiste make-up en allerlei andere interessante elementen is wat Cosplay voor mij zo spannend maakt.

Ik kan niet wachten jullie te zien! Kom vooral langs voor vragen, of om lekker te hypen over jou favoriete character, anime of toekomstige Cosplay plannen!” – Satiella

Ontdek meer

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

Met TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS keert de Transformers franchise terug met nieuwe actie en spektakel. Ga mee op een wereldreisavontuur in de jaren 90 met de Autobots en maak kennis met een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – die zich bij hen aansluiten in de strijd om de aarde. De film, met Anthony Ramos, Dominique Fishback en stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh, is nu in de bioscoop te zien in 2D, 3D, 4D, Dolby Cinema en IMAX.