Cosplay Village announcement: Stellar Cosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontmoet Cosplayer Stellar Cosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

Wie is Stellar Cosplay?

”Hiii iedereen! Ik ben Stellar Cosplay en ik ben heel enthousiast om jullie allemaal te zien! Ik ben een Nederlands/Indiase Cosplayer en al enige jaren actief in de community. Ik ging naar cons als jonge tiener, maar durfde pas in 2019 de eerste stap te zetten naar het dragen van een Cosplay. En dit was het begin van mijn grootste hobby waar ik nog lang niet van plan ben om mee te stoppen!

Cosplay is voor mij mijn creatieve outlet; ik houd ervan om te experimenteren met elk aspect wat bij Cosplay komt kijken. De kostuum designs eigen maken, bijpassende makeup-looks creëren, de props maken en natuurlijk het stylen van pruiken. Ook vind ik het geweldig om samen te werken met getalenteerde foto/videografen om de characters waar we allemaal van houden tot leven te laten komen.

Ik zou het geweldig vinden om met jullie te kunnen praten over deze characters, je favoriete series, games, you name it!” – Stellar Cosplay

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.