Main Stage Host: Bardo Ellens!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bardo Ellens is een van de hosts op de Main Stage van Heroes Dutch Comic Con. Hij zal onze Special Guests het hemd van het lijf vragen tijdens verschillende Q&A’s!

Bardo Ellens (28) is met het absurdistische Banjomovies een van de grondleggers van YouTube Nederland, maar ook bekend van 1001 smoesjes en #Kansloos. Van kinds af aan had hij een passie voor Pokemon, Star Wars, Dragonball en de hele geeky wereld. Tegenwoordig is hij doorgeslagen in zijn passie en weet hij alles van de geeky trivia, theorieën en zal hij mee onderdeel zijn van de DCC panels! En dat zonder smoesjes.

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con Summer 2024 DnD mini!

Tijdens Heroes Dutch Comic Con kunnen VIP’s weer uitkijken naar een speciale verrassing in hun goodie bag: een unieke King-miniatuur! Maar hier begint het avontuur pas echt. Deze King wacht op jouw persoonlijke aanraking, en dat betekent: kleur geven.

Voice actor Ted Lewis komt naar HDCC!

Hij was ook een van de oorspronkelijke stemacteurs die door 4Kids werden ingehuurd om te werken aan Pokémon in 1999, waar hij iconische personages vertolkte zoals James, Giovanni, Gengar, Snorlax, Haunter, Tracey Sketchit en nog veel meer.