Laat jouw portfolio zien aan Editor in Chief van Marvel Comics, C.B. Cebulski!

Facebook
Twitter
LinkedIn

We hebben het genoegen om een Guest Editor tijdens Heroes Dutch Comic Con te mogen verwelkomen. Dit is een zeer exclusieve aangelegenheid voor Comic Artists. Zij krijgen namelijk de kans om hun portfolio te tonen. De editor van dit jaar is niemand minder dan Editor in Chief van Marvel Comics, C.B. Cebulski!

Het tonen van je portfolio aan de editor is een kans van je leven. Dit is iemand die je waardevolle, professionele feedback op je werk kan geven. Hij zal de hele dag aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con om alle portfolio’s te bekijken. Gebruik zijn ervaring in jouw voordeel om nog meer te groeien!

HDCC PORTFOLIO REGELS:

  • We zullen een doos / emmer op de tafel van de redacteur plaatsen waar mensen hun portfolio’s kunnen achterlaten. Deze portfolio’s MOETEN alleen KOPIEËN zijn, NOOIT originelen, altijd in A4-formaat, met een curriculum vitae inbegrepen na de omslag, als pagina 1.
  • Elke portfolio moet minimaal zes pagina’s bevatten en maximaal 15 pagina’s. Het kan gaan om potloodtekenaars, inkleurders (als het een inkleurder is, moet hij/zij ook de potloodtekeningen tonen die hij/zij heeft ingekleurd) of kleuristen (als het een kleurist is, moet hij/zij ook de zwart-witpagina’s tonen die hij/zij heeft ingekleurd). Elke portfolio moet ook een omslag hebben met een illustratie, de volledige naam van de kunstenaar of “nom de plume” en contactgegevens. Bovendien moeten op elke binnenpagina de volledige naam en contactgegevens (telefoonnummer en e-mail) van de maker bovenaan ELKE pagina worden vermeld. We kunnen niet garanderen dat de portfolio’s worden teruggegeven. Het kan verloren gaan, of een redacteur kan besluiten het mee naar huis te nemen, dus de kunstenaar moet van tevoren accepteren dat het niet zal worden teruggegeven, en we moeten dat vermelden in de regels. “Als je het in de doos achterlaat, is de kans groot dat je het niet terugkrijgt, dus voeg alsjeblieft geen originele kunstwerken toe aan de portfolio”.)
  • Dit is gratis toegang. IEDEREEN kan zijn portfolio achterlaten. Maar NIET IEDEREEN krijgt een privégesprek, alleen degenen die de redacteur beslist klaar zijn of het potentieel hebben om een ​​professionele kunstenaar te worden. We vragen de geselecteerde kunstenaars om een ​​identiteitsbewijs te tonen om toegang te krijgen tot de bijeenkomst, omdat alleen de geselecteerden toegang hebben tot die bijeenkomsten.
  • Elke dag van de show kunnen kunstenaars hun portfolio’s tot 14.00 uur achterlaten op de tafel van de redacteuren; op dat moment zullen de redacteuren de portfolio’s uit elke emmer selecteren en beoordelen en bepalen met wie ze zullen afspreken. We zullen de namen van de mensen die ze zullen ontmoeten op twee whiteboards (of iets soortgelijks) schrijven rond 15.00 uur en de vergaderingen zullen om 15.30 uur beginnen, gedurende twee uur, tot 17.30 uur (elke vergadering duurt ongeveer 15 minuten). Als je niet op de lijst staat, vraag dan gerust om je portfolio en wanneer mogelijk zullen we het aan je teruggeven.

C.B. Cebulski

Als hoofdredacteur houdt C.B. Cebulski toezicht op alle dagelijkse redactionele én creatieve aspecten van Marvel’s uitgeversdivisie, het vormgeven van de grote verhaallijnen van de Marvel Comics line-up en het naar Marvel halen van ’s werelds beste en slimste schrijvers en artiesten. Zijn huidige functie, waarin hij mede verantwoordelijk is voor het Marvel’s Stormbreakers programma, is hem dan ook op het lijf geschreven.

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.