Level up! Kom naar de Heroes Dutch Comic Con in de GameSquare!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kom naar de Heroes Dutch Comic Con en dompel jezelf onder in de nieuwste gaming technologie van Intel, ASUS, Samsung en Sora Stream. 

Ontdek de kracht van geavanceerde hardware en hoogwaardige componenten om jouw gaming avontuur naar een nieuw level te brengen. Bezoek de GameSquare, powered by ALSO, en duik in de wereld van gaming op Heroes Dutch Comic Con!

Ontdek de kracht van geavanceerde hardware en hoogwaardige componenten om jouw gaming avontuur naar een nieuw level te brengen. Bezoek de GameSquare, powered by ALSO, en duik in de wereld van gaming op Heroes Dutch Comic Con.

Ontdek meer

Exclusieve preview night tijdens zomeredite 2024!

Volgend jaar vieren we samen met jou ”10 years of Heroes Universe”! Het event, dat helemaal draait om popcultuur, is in razend tempo uitgegroeid tot de grootste comic con van Nederland, mede dankzij jou als bezoeker. Twee keer per jaar openen we de deuren voor een onvergetelijk tweedaags programma in de Jaarbeurs in Utrecht, en het wordt alleen maar beter.

Maak kans op een ERAZER gameroom

MEDION ERAZER heeft aangekondigd dat ze verder zullen gaan als een onafhankelijk merk genaamd ERAZER. Als een gevestigde fabrikant van hoogwaardige gaming hardware met meer dan 15 jaar ervaring in de markt, is het bedrijf volledig toegewijd aan de gaming industrie en streeft het naar het versterken van de gemeenschapsgeest en samenhang in de gamingwereld. Om zich trots te presenteren als een onafhankelijk merk binnen de gemeenschap, zal ERAZER verschillende Europese landen bezoeken met een speciale ERAZER truck.