THE BOY AND THE HERON

Facebook
Twitter
LinkedIn

THE BOY AND THE HERON – de nieuwste film van grootmeester Hayao Miyaki – zie je vanaf vanaf 27 december exclusief in de bioscoop en in IMAX! Ook is de film genomineerd voor maar liefst 2 Golden Globe Awards in de categorie Best Motion Picture – Animated en Best Original Score – Motion Picture.

THE BOY AND THE HERON is momenteel dé no.1 film in Noord-Amerika én vanaf 27 december overal in Nederland te zien, ook in IMAX! De film maakt daarnaast kans om in de prijzen te vallen want is voor maar liefst 2 Golden Globe Awards genomineerd. THE BOY AND THE HERON maakt kans op het beeldje voor Best Motion Picture – Animated en Best Original Score – Motion Picture.

THE BOY AND THE HERON, van grootmeester Hayao Miyazaki is een nieuw en fantasierijk epos. Mahito, een jongen die de dood van zijn moeder probeert te verwerken, stapt in een wereld die bewoond wordt door zowel de levenden als de doden. In deze wereld vervaagt de dood en herrijst het leven in een nieuwe gedaante. Het semi-autobiografische The Boy and the Heron is Hayao Miyazaki’s eerste film sinds het Oscargenomineerde The Wind Rises en is opnieuw een autobiografisch geïnspireerd eerbetoon aan vriendschap. Eerder maakte de regisseur ook o.a. SPIRITED AWAY, MY NEIGHBOR TOTORO en PRINCESS MONONOKE.

Ontdek meer

Supernatural actor Misha Collins is een Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con!

Misha Collins is een Amerikaanse acteur, producent en activist. Twaalf jaar lang vertolkte hij de rol van engel Castiel in Supernatural (2005–2020). Collins werd geïntroduceerd in het vierde seizoen van de meervoudig Emmy-genomineerde serie, dat het verhaal vertelt van twee broers die op jacht gaan naar alles dat met het bovennatuurlijke te maken heeft. De acteur was bijna 150 afleveringen te zien als Castiel.