Heroes Dutch Comic Con onthult unieke artwork voor officiële poster Zomer Editie 2024!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De poster voor de 2024 Zomer Editie van Heroes Dutch Comic Con is uitgebracht! We zijn enthousiast om onze poster met jullie te delen. Deze is gemaakt in samenwerking met de geweldige artist Yancey Labat. Dit item kun je perfect toevoegen aan je Comic Collectie!

Meer over de artist van de poster: Yancey Labat

Yancey Labat is al meer dan 30 jaar werkzaam in de boekuitgeverij en heeft veel kinderboeken, stripboeken en graphic novels geïllustreerd. Hoewel hij aan veel titels heeft gewerkt voor DC Comics, is hij het meest bekend om zijn werk aan de bestverkopende serie van The New York Times, DC Super Hero Girls. Hij is de creator van de HDCC Summer 2024 poster!

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.