James en Oliver Phelps, bekend van hun rollen als Fred en George Weasley in de Harry Potter-filmserie, komen naar Heroes Dutch Comic Con!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Harry Potter-tweeling James en Oliver Phelps wonen de exclusieve preview night van Heroes Dutch Comic Con bij.

James en Oliver Phelps, bekend van hun rollen als Fred en George Weasley in de Harry Potter-filmserie, komen naar Heroes Dutch Comic Con! De tweeling zal als speciale gasten aanwezig zijn tijdens de exclusieve preview night van het evenement, die plaatsvindt op vrijdagavond (21 juni). Speciaal voor een selecte groep fans van Heroes Dutch Comic Con wordt er een unieke ervaring georganiseerd op deze extra avond. Bezoekers kunnen een foto laten maken met James en Oliver Phelps, hun merchandise laten signeren of hen vragen stellen tijdens het panel op het hoofdpodium.

James en Oliver Phelps werden van de ene op de andere dag wereldberoemd met hun rollen als de Weasley-tweeling in de immens populaire Harry Potter-filmserie. Tien jaar lang speelden de acteurs als Fred en George Weasley in alle acht films. Sindsdien hebben de twee zich voornamelijk beziggehouden met het produceren van hun Normal Not Normal-podcast, waarin ze praten met vrienden die ook op jonge leeftijd begonnen zijn met acteren. Ze ontwikkelden ook Fantastic Friends, een docuserie waarin de tweeling in elke aflevering een ander deel van de wereld ontdekt met een speciale gast. Het tweede seizoen ging vorig jaar in première op HBO Max.

Exclusief

Voor het eerst zal Heroes Dutch Comic Con niet alleen haar deuren openen op zaterdag en zondag, maar ook op vrijdagavond. Tijdens deze extra avond krijgt een selecte groep fans van Heroes Dutch Comic Con de kans om te genieten van een exclusief programma dat niet wordt aangeboden op zaterdag en zondag. Bezoekers kunnen speciale panels bijwonen, deelnemen aan unieke masterclasses en als allereersten leuke stands bekijken. De Phelps-broers zullen alleen aanwezig zijn op vrijdagavond, niet het hele weekend.

De organisatie kondigde ook aan dat de online comedyshow The Hillywood Show als speciale gasten het hele weekend aanwezig zal zijn. Met 1,8 miljoen abonnees op hun YouTube-kanaal vermaken zussen Hilly en Hannah Hinti het publiek met grappige parodieën van enkele van de grootste fandoms. Bezoekers kunnen als allereersten hun vragen stellen aan de twee tijdens een Q&A op het hoofdpodium tijdens de preview night. The Hillywood Show zal aanwezig zijn op vrijdagavond, zaterdag en zondag om handtekeningen uit te delen en foto’s te maken met fans.

De makers van de gloednieuwe film Superkrachten voor je hoofd komen langs voor een speciaal panel en masterclass. Wouter de Jong, Dylan Haegens en Marit Haegens-Brugman zullen niet alleen delen wat er nodig is om een film tot leven te brengen, maar ze zullen ook vragen van fans beantwoorden en exclusieve eerste beelden tonen. De film, waarvoor verschillende scènes werden opgenomen tijdens de laatste wintereditie van Heroes Dutch Comic Con, zal op 10 juli in de bioscoop verschijnen. Zorg ervoor dat je het panel bijwoont en een gesigneerde poster als cadeau ontvangt.

Maar er is ook genoeg te genieten voor stripboek- en gamingfans! Op het hoofdpodium presenteert Joanne Starer haar boek, Total Suplex of the Heart, voor het eerst aan de wereld. In de Cozy Corner zal Andrew Wildman live een tekening maken van een Transformers-kunstwerk en Yancey Labat neemt bezoekers mee door het tekenproces van de officiële Heroes Dutch Comic Con-poster. Degenen die alles willen weten over Dungeons & Dragons zullen zich ook thuis voelen in de Cozy Corner; tijdens het panel van GlassStaff kunnen bezoekers tegen elkaar strijden om geweldige prijzen te winnen en delen ze tips over hoe je de beste Dungeon Master kunt worden!

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.