Sakuraflor & Desca zijn jullie Cosplay Hosts voor deze editie!

Facebook
Twitter
LinkedIn

We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat Sakuraflor en Desca onze Cosplay hosts zijn voor de komende editie van Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con (HDCC) heeft onlangs groot nieuws bekendgemaakt voor Cosplayfans: Sakuraflor en Desca zullen de Cosplay hosts zijn voor de aankomende editie van het evenement.

Sakuraflor, een bekende naam bij Cosplayers, staat bekend om haar verbluffende en gedetailleerde Cosplays. Met haar talent voor kostuumontwerp en haar vermogen om personages tot leven te brengen, heeft ze een aanzienlijke fanbase opgebouwd. Over de jaren heen heeft ze zichzelf gevestigd als een vooraanstaande figuur in de wereld van Cosplay, met een indrukwekkende aanwezigheid op conventies en evenementen wereldwijd.

Desca zal Sakuraflor vergezellen als mede-host. Met haar creatieve benadering van Cosplay en haar portfolio van verschillende personages heeft Desca ook haar eigen fanbase opgebouwd. Haar levendige persoonlijkheid en enthousiasme voor Cosplay maken haar geliefd bij fans overal.

Met Sakuraflor en Desca als hosts belooft de aankomende editie van HDCC een onvergetelijk evenement te worden voor alle Cosplayfans. Mis het niet en bereid je voor op een weekend vol plezier, creativiteit en Cosplay!

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.