Colin O’Donoghue annuleert komst wintereditie Heroes Dutch Comic Con

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Helaas heeft acteur Colin O’Donoghue zijn komst naar Heroes Dutch Comic Con moeten annuleren. De acteur heeft onverwacht te maken met filmverplichtingen, welke tegelijk zijn met het evenement in de Jaarbeurs Utrecht.

Colin vertelt in een persoonlijke boodschap op social media zijn afzegging te betreuren: “Ik ben erg teleurgesteld dat ik niet langs kan komen en wil mijn excuses maken aan de fans die een kaartje hebben gekocht om mij te ontmoeten. Als er enige mogelijkheid was dat ik alsnog langs kon komen, dan had ik dit natuurlijk gedaan. Ik hoop dat ik het snel met jullie goed kan maken.”

Wij als organisatie betreuren het dat Colin zijn komst moet annuleren en keken erg uit naar zijn aanwezigheid tijdens het evenement. Wij snappen de teleurstelling van de fans en willen benadrukken dat onze gasten alleen kunnen annuleren wanneer zij filmverplichtingen hebben. Deze zullen te allen tijde voorgaan. In samenwerking met het management hebben wij gezocht naar een passende oplossing, maar tevergeefs. Wij hopen Colin op een volgende editie alsnog te mogen ontvangen.”

Bezoekers die een Photobooth- en/of Meet & Greet-ticket hebben gekocht voor Colin zijn benaderd door Paylogic.

Houd onze social media vandaag in de gaten voor de aankondiging van een nieuwe Special Guest.

Ontdek meer

Scroll naar top