Geen vervolg aan de samenwerking tussen De Stripdagen en HDCC

Facebook
Twitter
LinkedIn

De Stripdagen en Heroes Dutch Comic Con hebben in goed overleg besloten geen vervolg te geven aan het gelijktijdig laten plaatsvinden van beide evenementen. Afgelopen twee jaar vonden De Stripdagen plaats tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con.

Samen kijken wij terug op een fijne samenwerking, waarin wij deze twee mooie edities hebben gerealiseerd. Wij zijn van mening dat het voor beide evenementen beter is om los van elkaar verder te gaan, met als doel de specifieke doelgroepen nog beter in haar behoeftes te voorzien. De organisatie van Heroes Dutch Comic Con wil via deze weg de organisatie van De Stripdagen bedanken voor de samenwerking en hen veel succes wensen in de toekomst.

Ondanks dat deze samenwerking niet wordt voortgezet, zal er aankomende editie wel weer een goed gevulde Comics Area zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con op 28 en 29 maart 2020. Deze wordt zelfs groter dan ooit tevoren, want het is namelijk alweer de 10e editie en daarom pakken wij extra groot uit. Denk bij de Comics Area aan het ontmoeten van gerenommeerde internationale comic artists, tal van gratis activiteiten en verkoopstands met een breed aanbod aan comics, strips, graphic novel’s en nog veel meer. Zorg dat je de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con niet mist en koop jouw tickets online.

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!

Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door het American Book Centre en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen