Geen vervolg aan de samenwerking tussen De Stripdagen en HDCC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Stripdagen en Heroes Dutch Comic Con hebben in goed overleg besloten geen vervolg te geven aan het gelijktijdig laten plaatsvinden van beide evenementen. Afgelopen twee jaar vonden De Stripdagen plaats tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con.

Samen kijken wij terug op een fijne samenwerking, waarin wij deze twee mooie edities hebben gerealiseerd. Wij zijn van mening dat het voor beide evenementen beter is om los van elkaar verder te gaan, met als doel de specifieke doelgroepen nog beter in haar behoeftes te voorzien. De organisatie van Heroes Dutch Comic Con wil via deze weg de organisatie van De Stripdagen bedanken voor de samenwerking en hen veel succes wensen in de toekomst.

Ondanks dat deze samenwerking niet wordt voortgezet, zal er aankomende editie wel weer een goed gevulde Comics Area zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con op 28 en 29 maart 2020. Deze wordt zelfs groter dan ooit tevoren, want het is namelijk alweer de 10e editie en daarom pakken wij extra groot uit. Denk bij de Comics Area aan het ontmoeten van gerenommeerde internationale comic artists, tal van gratis activiteiten en verkoopstands met een breed aanbod aan comics, strips, graphic novel’s en nog veel meer. Zorg dat je de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con niet mist en koop jouw tickets online.

Ontdek meer

Hier zijn de top 25 beste superheldenfilms om dit weekend te gaan kijken!

Er zijn superhelden films in overvloed. Sommige gebaseerd op comics en andere staan op zichzelf. Het kan dus best moeilijk zijn om in een zee van Marvel, DC en andere films te kiezen welke film je als volgende gaat kijken. De website GamesRader.com heeft laatst een top 25 van de beste superhelden films in elkaar gezet om het kiezen van de volgende superhelden film die je gaat kijken even wat makkelijker te maken.