Stem op jouw favoriete verhaal van de fantastic story competition

Facebook
Twitter
LinkedIn

Met trots presenteren wij de tien finalisten van de Fantastic Stories Competition 2020! Uit de vele uitzendingen heeft de jury na lang beraad tien fantastische verhalen geselecteerd. Deze kunnen jullie hieronder lezen en vanaf nu kun je tot en met 14 februari stemmen op je favoriete verhaal en zo bepalen wie de winnaar wordt van de Fantastic Stories Competition 2020!

De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens Heroes Dutch Comic Con Spring 2020 op de Cozy Corner stage. Het winnende verhaal zal ook door studenten van het Amsterdam Media College tot een 1 minuut durende animatie filmpje worden bewerkt en deze zal meteen na de bekendmaking worden vertoond aan het publiek bij de Cozy Corner.

Veel plezier met het lezen van de tien verhalen en stem snel op het verhaal dat volgens jou de Fantastic Story is van 2020!

De Fantastic Stories Competition 2020 is tot stand gekomen door middel van samenwerking tussen Heroes Dutch Comic Con, de American Book Center en Uitgeverij Zilverspoor.

© Alle rechten op de inzendingen blijven voorbehouden en de verhalen mogen niet verspreid of gekopieerd worden zonder toestemming van de auteurs.

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.