Stem op jouw favoriete verhaal van de fantastic story competition

Facebook
Twitter
LinkedIn

Met trots presenteren wij de tien finalisten van de Fantastic Stories Competition 2020! Uit de vele uitzendingen heeft de jury na lang beraad tien fantastische verhalen geselecteerd. Deze kunnen jullie hieronder lezen en vanaf nu kun je tot en met 14 februari stemmen op je favoriete verhaal en zo bepalen wie de winnaar wordt van de Fantastic Stories Competition 2020!

De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens Heroes Dutch Comic Con Spring 2020 op de Cozy Corner stage. Het winnende verhaal zal ook door studenten van het Amsterdam Media College tot een 1 minuut durende animatie filmpje worden bewerkt en deze zal meteen na de bekendmaking worden vertoond aan het publiek bij de Cozy Corner.

Veel plezier met het lezen van de tien verhalen en stem snel op het verhaal dat volgens jou de Fantastic Story is van 2020!

De Fantastic Stories Competition 2020 is tot stand gekomen door middel van samenwerking tussen Heroes Dutch Comic Con, de American Book Center en Uitgeverij Zilverspoor.

© Alle rechten op de inzendingen blijven voorbehouden en de verhalen mogen niet verspreid of gekopieerd worden zonder toestemming van de auteurs.

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!

Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door het American Book Centre en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen