Extra grote Crowd Canvas Area in thema van friendship and memories

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cartoonist en kunstenaar Rames Sjambar, bedenker en ontwerper van de Crowd Canvas, maakt voor de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con opnieuw een kunstwerk waaraan het publiek mee kan doen. Speciaal voor deze 10e editie gaat de kunstenaar op zoek naar mooie verhalen en herinneringen van de fans.

‘’De Crowd Canvas is kunstwerk dat gezamenlijk gecreëerd wordt. Ik zet het thema op en zorg voor de spelregels zodat iedereen op een creatieve manier mee kan doen aan de vervolmaking van het hele kunstwerk. Aan het eind van het weekend is het werk helemaal af. Voor deze speciale 10e editie willen we iets extra’s doen met het kunstwerk. Het thema is friendship en memories. We willen bij de fans nagaan welke mooie herinneringen ze hebben aan dit bijzondere evenement. En ook horen we welke vriendschappen er zijn gesloten in de afgelopen jaren. Ook voor mij geldt dat ik veel mensen heb leren kennen die trouw elke editie langs komen om mee te doen met het schilderen. Maar als gezegd, het gaat niet om mijn verhalen maar die van de bezoekers. De mooiste verhalen beeld ik uit op het canvas’’, aldus Rames.

Deze editie wordt de Crowd Canvas Area uitgebreid met extra creatieve activiteiten om de tiende editie te vieren! Zoals een Comic Drawing workshop waar de bezoekers zelf even in de huid van striptekenaar kunnen kruipen. We introduceren de Heroes Dutch Comic Con Bingo waarbij er leuke prijzen te winnen zijn en tenslotte is er de Crowd Canvas Expo waarbij alle canvassen van de voorgaande edities te zien zijn.

De Comic Drawing workshop is een inloop workshop gedurende het hele weekend. Deelname aan alle activiteiten zijn kosteloos.  

Lees meer over de Crowd Canvas Area. 

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.