Extra grote Crowd Canvas Area in thema van friendship and memories

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Cartoonist en kunstenaar Rames Sjambar, bedenker en ontwerper van de Crowd Canvas, maakt voor de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con opnieuw een kunstwerk waaraan het publiek mee kan doen. Speciaal voor deze 10e editie gaat de kunstenaar op zoek naar mooie verhalen en herinneringen van de fans.

‘’De Crowd Canvas is kunstwerk dat gezamenlijk gecreëerd wordt. Ik zet het thema op en zorg voor de spelregels zodat iedereen op een creatieve manier mee kan doen aan de vervolmaking van het hele kunstwerk. Aan het eind van het weekend is het werk helemaal af. Voor deze speciale 10e editie willen we iets extra’s doen met het kunstwerk. Het thema is friendship en memories. We willen bij de fans nagaan welke mooie herinneringen ze hebben aan dit bijzondere evenement. En ook horen we welke vriendschappen er zijn gesloten in de afgelopen jaren. Ook voor mij geldt dat ik veel mensen heb leren kennen die trouw elke editie langs komen om mee te doen met het schilderen. Maar als gezegd, het gaat niet om mijn verhalen maar die van de bezoekers. De mooiste verhalen beeld ik uit op het canvas’’, aldus Rames.

Deze editie wordt de Crowd Canvas Area uitgebreid met extra creatieve activiteiten om de tiende editie te vieren! Zoals een Comic Drawing workshop waar de bezoekers zelf even in de huid van striptekenaar kunnen kruipen. We introduceren de Heroes Dutch Comic Con Bingo waarbij er leuke prijzen te winnen zijn en tenslotte is er de Crowd Canvas Expo waarbij alle canvassen van de voorgaande edities te zien zijn.

De Comic Drawing workshop is een inloop workshop gedurende het hele weekend. Deelname aan alle activiteiten zijn kosteloos.  

Lees meer over de Crowd Canvas Area. 

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con kan niet zonder vrijwilligers – Community in de spotlight

Deze week willen we een vaste vrijwilliger, Maud de Laat, in het zonnetje zetten. Maud helpt al sinds de spring editie van 2018 mee aan de Comic Con als vrijwilliger. Voordat Maud als vrijwilliger aan de slag ging bezocht ze de Comic Con als bezoeker. In dit artikel kan je Maud haar ervaringen lezen over het zijn van vrijwilliger op Heroes Dutch Comic Con en hoe jij vrijwilliger zou kunnen worden!

Heroes Dutch Comic Con is onbeschrijfbaar – Community in de spotlight

Deze week willen we vaste bezoeker en oud-winnaar van de cosplay wedstrijd in 2018 van Heroes Dutch Comic Con Joanne Yap in de spotlight zetten. In dit artikel kan je de beste herinnering van Joanne lezen over Heroes Dutch Comic Con en wat cosplay voor haar betekent. Deel jouw mooiste herinneringen met ons op social media!

Heroes Made in Asia 2021

De organisatoren van Heroes Dutch Comic Con organiseren dit jaar voor de eerste keer Heroes Made in Asia in Nederland. Op 16 & 17 oktober toveren wij de Evenementenhal Gorinchem om tot een Aziatische Locatie.