Winnaars bekend Online Cosplay Catwalk én er komt een tweede ronde!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrijdag 27 maart organiseerde Heroes Dutch Comic Con in samenwerking met Sakuraflor en Hype Creations de Online Cosplay Catwalk.

Alle cosplayers thuis die afgelopen weekend eigenlijk naar Heroes Dutch Comic Con zouden gaan, hebben weken misschien wel maanden hard aan hun cosplay outfits gewerkt en konden deze niet laten zien. Daarom werd de Online Cosplay Catwalk in het leven geroepen zodat alle prachtiger cosplayers toch een podium hadden om hun outfit te laten zien.

Dankzij alle inzendingen werd de Online Cosplay Catwalk een groot succes en werd het een feestje op Instagram Stories met schitterende video’s en foto’s. We danken nogmaals iedereen die hun story naar ons ingezonden heeft en heeft bijgedragen aan dit succes om de mensen thuis een leuke show te geven en cosplayers een podium.

Vandaag maakt Sakuraflor de drie winnaars bekend via onderstaande video, kijk snel of jij misschien de gelukkige bent die een van de goodie bags heeft gewonnen, gesponsord door Hype Creations.

Tweede ronde!
Helaas was het afgelopen vrijdag 27 maart niet mogelijk om alle stories te plaatsen gezien Instagram Stories een limiet heeft. Om de cosplayers alsnog een podium te geven organiseren wij daarom een tweede ronde op vrijdag 3 april! Deze dag kunnen cosplayers weer hun foto of video op hun eigen story delen met de tag @dutchcomiccon tussen 9.00 uur ‘s morgens en 12.00 uur ‘s middags. Om 12.00 uur worden de eerste 100 inzonden stories doorgeplaats naar de stories van Heroes Dutch Comic Con, wees er dus op tijd bij, alleen de eerste 100 worden doorgeplaatst.

Doe je mee? Dan maak je kans op 2 tickets voor Heroes Dutch Comic Con op 4 & 5 juli of voor de wintereditie in november! Maandag 6 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Let op: alleen cosplayers die vorige keer niet in de story zijn verschenen kunnen mee doen.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.