#StayHome League of Legends Cup op zondag 12 april

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Dutch Comic Con is verzet naar 4 en 5 juli, maar in de tussentijd gaan wij toch iets leuks organiseren. Op zondag 12 april kun jij namelijk deelnamen aan een online League of legends toernooi. Als wij niet met z’n allen naar Heroes Dutch Comic Con mogen, dan halen we Heroes Dutch Comic Con toch gewoon in huis?

Scholen zijn dicht, sportverenigingen hebben hun deuren moeten sluiten en de meeste mensen werken thuis. Alle maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Dit betekent ook helaas minder sociale interactie en daarom komt Heroes Dutch Comic Con met een leuk alternatief!

Om vanuit huis toch iets leuks met z’n allen te doen organiseert Heroes Dutch Comic Con, in samenwerking met Breda University en mCon esports, een online League of Legends toernooi (5vs5 op de PC).

Wil je meedoen aan de #StayHome League of Legends Cup op zondag 12 april?

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.