Met trots presenteren wij de eerste nieuwe gast voor Heroes Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021, Bonnie Wright.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Met trots presenteren wij de eerste nieuwe gast voor Heroes Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021, Bonnie Wright. De actrice is voornamelijk bekend door haar rol als Ginny Wemel in de Harry Potter films.

Bonnie Wright (1991) is een Engelse actrice die met haar eerste grote rol wereldberoemd is geworden. Als Ginny Wemel heeft ze in alle Harry Potter films meegespeeld en werd haar karakter in elke nieuwe film groter en groter. In eerste instantie was ze alleen gecast voor een kleine scene in ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’, maar uiteindelijk werd Ginny Wemel een vaste karakter in de films.

Ginny Wemel is bekend als de jongste van Wemel familie, ze is een zeer getalenteerde heks. In de eerste films oogt ze heel verlegen, maar elke film wordt niet alleen haar rol groter en ook haar zelfvertrouwen. Al vanaf de eerste film heeft Ginny een oogje op Harry Potter, op het einde van Harry Potter en de Relieken van de Dood trouwen Harry en Ginny en is er te zien dat zij samen drie kinderen krijgen.

Naast haar rol als Ginny Wemel heeft Bonnie Wright de jonge Sarah Robinson gespeeld in de Halmmark film Stranded, was ze de stem van Vanessa in de Disney serie The Replacements, Mia in de film Geography of the Heart en had ze de belangrijkste rol in de film After the Dark.

Pak jou kans om met deze Harry Potter legende op de foto te gaan in de photobooth of ontmoet Bonnie Wright persoonlijk tijdens een exclusie Meet & Greet sessie, laat je betoveren!

In aanloop naar het event bekijken wij wat de huidige maatregelen zullen worden met betrekking tot de photobooth. Er zal gekeken worden of hier gebruik gemaakt moet worden van eventuele spatschermen of dat afstand houden voldoende is. De regel die sowieso gehanteerd gaat worden is een niet aanraken beleid, er mag dus niet geknuffeld worden. Dit alles voor de veiligheid onze gasten en voor jullie als bezoekers.

Get your Photobooth and Meet & Greet tickets and create unforgettable memories during Heroes Dutch Comic Con.

Ontdek meer

Meld je aan voor de HDCC Cosplay Contest!

Het is tijd om je in te schrijven voor de Heroes Dutch Comic Con Cosplay Contest! Bewonder alle mooie Cosplayers tijdens de Cosplay Contest op Heroes Dutch Comic Con. Doe mee en maak kans om de Cosplay Champion van HDCC te worden!

Vergeet niet je HDCC Fantastic Stories verhaal in te sturen!

Met de deadline van de Fantastic Stories in aantocht is het belangrijk om niet te vergeten je werk in te leveren! Deze verhalenwedstrijd, georganiseerd door het American Book Centre en in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, is het perfecte moment om je schrijfvaardigheid te tonen