May the force be with you both! Mandalorian themabruiloft op Heroes Dutch Comic Con

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het 10-jarig jubileum van Heroes Dutch Comic Con wordt specialer dan ooit, want er wordt een unieke Mandalorian themabruiloft gehouden! En daar komt nog eens bij: Jij kan ook deel uitmaken van deze bijzondere dag!

Vandaag kunnen we dan eindelijk hét onderdeel bekend maken waar iedere Star Wars en The Mandalorian fan bij moet zijn! Er gaat namelijk een échte Mandalorian bruiloft plaatsvinden op de
zaterdag van Heroes Dutch Comic Con.

Het is voor de eerste keer dat er in Nederland een Mandalorian bruiloft plaatsvindt en dat dan ook nog op onze 10th anniversary. Het is een écht huwelijk, dat al wordt uitgesteld sinds maart waar ook familie en
vrienden voor zijn uitgenodigd.

De officiële ceremonie zal voor genodigden plaatsvinden in de College. Later zal het bruidspaar door Clan Diryc Vhetin,  Dune Sea Base, R2builders en Dutch Garrison  begeleid worden naar de Main Stage. Hier zal de ceremonie nog een keer plaatsvinden, maar dan in complete cosplay! Aan het einde zal een lightsaber erehaag gemaakt worden. Neem 20 november dus zeker je lightsaber mee en maak deel uit van de erehaag en dit speciale moment. 

Jij bent uitgenodigd om ook deel uit te maken van deze zeer bijzondere dag. Zorg ervoor dat jij jouw lightsaber meeneemt op 20  november om zo deel uit te maken van de erehaag. Samen kunnen jullie het pad verlichten die het pas getrouwde paar bewandelt op naar een zonnige toekomst!

 

 

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.