Leef je uit in de Active Heroes Area!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deze editie van Heroes Dutch Comic Con hebben we een nieuwe area in de Play Zone, namelijk de Active Heroes area!

 

Mensen die ook naar Heroes Made in Asia zijn geweest zullen misschien al bekend zijn met deze nieuwe area en weten wat er zo ongeveer te doen is. In deze area kun je namelijk workshops volgen die te maken hebben met actief bezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leren vechten met een zwaard of een toffe K-pop workshop.

 

In deze area zullen beide dagen verschillende workshops plaatsvinden. Eén van deze workshops is een workshop zwaardvechten door Zwaard & Steen. Zij geven lessen in middeleeuws zwaardvechten met een langzwaard (longsword).

 

Een van de andere workshops wordt verzorgd door Sakura-Kai. Zij zijn al jaren aanwezig op Heroes Dutch Comic Con en deze editie verandert daar niks aan! Ze beoefenen de vechtsporten Kendo (“weg van het zwaard”) en Naginata (”hellebaardvechten”). In deze workshops laten ze je kennis maken met de basis van beide vechtsporten. Daarnaast zullen zij een paar korte wedstrijden laten zien.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.