Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar 26 en 27 maart 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 20 en 21 november 2021 wordt verplaatst naar 26 en 27 maart 2022. Wij, als organisatie zijn afgelopen dagen druk bezig geweest om aan de eisen van een ”doorstroomevenement” te voldoen. We hebben hiervoor verschillende gesprekken gevoerd met alle belanghebbende partijen en alles in het werk gesteld om tegemoet te komen aan de eisen van de gemeente Utrecht. Zojuist heeft de gemeente Utrecht tot onze verrassing het definitieve besluit genomen dat het evenement toch niet mag plaatsvinden.

Als organisatie doet het ons veel verdriet om jullie wederom te moeten teleurstellen. Wij hadden zulke goede hoop, de tickets waren uitverkocht, de artiesten waren geboekt, de merchandise hal stond weer helemaal vol en er stond een onvergetelijk programma voor jullie klaar.

Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkeken naar dit evenement. We moeten nog even geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is. Wij willen jullie bedanken voor de support van afgelopen dagen. Ondanks deze vervelende omstandigheden, hopen wij dat jullie als bezoekers en exposanten er weer bij zijn tijdens de voorjaarseditie op 26 en 27 maart 2022.

Alle tickethouders en exposanten zullen op de hoogte worden gebracht via mail.

Ontdek meer

De Early Bird tickets zijn uitverkocht!

De Early Bird tickets zijn uitverkocht! Heb jij geen ticket kunnen bemachtigen? Niet getreurd! Op vrijdag 2 september om 12:00 uur gaat de reguliere ticketverkoop van start.