Online initiatieven HDCC-community

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Online initiatieven op 20 & 21 november door HDCC-community!

Dinsdag hebben wij aangekondigd dat Heroes Dutch Comic Con helaas niet door kon gaan op 20 en 21 november en dat wij genoodzaakt zijn om de editie te verplaatsen naar 26 en 27 maart 2022. Afgelopen dagen zijn wij meerdere online initiatieven tegengekomen vanuit de community die dit weekend een digitaal alternatief organiseren. Dit vinden wij superleuk om te zien en vandaar dat wij zoveel mogelijk van deze online initiatieven in de spotlights willen zetten!

Verzorg jij een digitale meet up of livestream dit weekend? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier en dan zetten we het op een lijstje erbij!

Hieronder hebben wij al deze events uitgelicht:

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Comic Con live sale

Georganiseerd door: Shortbox Comics, Comix-013 & Comic-stash
Datum: 20 november & 21 november
Link: https://bit.ly/DCCCOMICLIVESALEWEEKEND

—————————————————————————————————————————————————————————————–

A.K. Wirru Twitchstream

A.K. WIRRU wil ervoor zorgen dat DCC-fans nog steeds een soort van cosplayplezier krijgen in plaats van niets! Dus hij maakt zijn FLAMING MOLTRES James-cosplay op Twitch van begin tot eind!

Channel: twitch.tv/amenokitarou
Dagen: vrijdag, zaterdag & zondag
Tijd: 09.00 uur

Ontdek meer

Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar 26 en 27 maart 2021

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 20 en 21 november 2021 wordt verplaatst naar 26 en 27 maart 2022. Wij, als organisatie zijn afgelopen dagen druk bezig geweest om aan de eisen van een ”doorstroomevenement” te voldoen. We hebben hiervoor verschillende gesprekken gevoerd met alle belanghebbende partijen en alles in het werk gesteld om tegemoet te komen aan de eisen van de gemeente Utrecht.

Nieuwe maatregelen aangekondigd

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november is besloten dat er strengere maatregelen zullen gaan gelden voor evenementen. Zo ook voor Heroes Dutch Comic Con die gepland staat op 20 en 21 november 2021. Wij, als organisatie, gaan aankomende dagen in kaart brengen wat deze maatregelen betekenen voor jouw bezoek of deelname aan de jubileum editie van Heroes Dutch Comic Con. Wij gaan hiervoor in gesprek met alle belanghebbende partijen.