War Child x Heroes Dutch Comic Con slaan de handen ineen voor kinderen in oorlog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Banner War Child Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con (HDCC) komt in actie voor War Child. Samen hebben we de droom dat alle kinderen kunnen leven zoals zij willen. Vrij om te spelen, vrij om te groeien, vrij om te zijn. Daarom organiseren we samen Op 24 en 25 juni de ‘War Child Safe Space’ op de grootse Comic Con van Nederland. Hier ervaar je zelf hoe wij te werk gaan. En samen met alle bezoekers steunen we duizenden kinderen in oorlog.

Veilige plekken
230 Miljoen kinderen groeien op in conflictgebieden. Zij leven in angst en onzekerheid. Al deze kinderen hebben recht op een jeugd in vrede. Wij creëren veilige plekken voor kinderen in oorlog, waar ze kunnen spelen en leren. Door middel van sport- en spelactiviteiten helpen we kinderen hun traumatische ervaringen een plek te geven zodat zij weer kunnen bouwen aan een toekomst. Want onze droom is dat alle kinderen kunnen leven zoals zij zelf willen. Vrij om te spelen, vrij om te groeien, vrij om te zijn.

Heroes Dutch Comic Con
Wil jij zelf ervaren hoe wij te werk gaan in deze veilige plekken en daarbij ons werk voor kinderen in oorlog steunen? Kom dan op 24 of 25 juni naar HDCC in de Jaarbeurs in Utrecht. Breng de War Child Safe Space een bezoek en speel mee! Want alleen samen halen we de oorlog uit een kind.

Wil jij jouw steentje bijdragen? Dat kan! Via onze ticketshop kan jij een donatie doen. Het volledige bedrag van jou donatie gaat naar War Child. Je kan al doneren vanaf €1-!

War Child x Heroes Dutch Comic Con

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.