Cosplay Village announcement: Sammyscosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontmoet Cosplayer Sammyscosplay in onze nieuwe Cosplay Village!

Wie is Sammyscosplay?

”Ik weet niet wanneer ik moet stoppen. Opgeven zit niet in mijn woordenboek. Er is geen project gek genoeg om me ervan af te houden. Ik cosplay nu bijna 7 jaar en in deze jaren heb ik zoveel geleerd. Niet alleen wat betreft het creëren maar ook over wat ik leuk vind en wil. Ik deel graag mijn kennis met de wereld. Cosplayers begeleiden in wat ze willen maken geeft me zoveel vreugde, om ze te zien slagen en leren! Ik wil in de toekomst meer cosplayers begeleiden. Je kunt nooit stoppen met leren en dat is wat ik wil laten zien. Als je passie hebt, leergierig bent en jezelf graag uitdaagt kun je alles bereiken. Ik wil en zal je motiveren om uit je comfortzone te stappen en het risico te nemen! Zo wil ik een meer open cosplay community creëren waar cosplayers niet bang hoeven te zijn dat ze geen ervaring hebben, niet weten hoe ze moeten beginnen of gekochte cosplays dragen!

Ik sta open om iedereen te helpen met het bereiken van hun cosplay droom! Ik ben nog steeds niet dicht bij het bereiken van de eindstreep en ik hoop dat ik het niet snel zal bereiken! Ik ben Sammyscosplay en ik ben een autodidact die nog elke dag bijleert!” – Sammyscosplay

Ontdek meer