Ontmoet hier liefhebbers met dezelfde passie in de Fan Village!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ook komende editie zullen er verschillende fanclubs aanwezig zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con. Sterker nog, er zijn er meer dan ooit.

Eerst korte uitleg voor bezoekers die nog niet eerder bij de Fan Village zijn geweest: Elke editie is er een plein te vinden waar liefhebbers van een bepaalde fandom een stand hebben en daar hun passie delen met andere bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fanclubs van onder andere Harry Potter, Star Wars, Star Trek en The Walking Dead. Naast de gepassioneerde leden van de verschillende fanclubs, zijn er ook diverse (officiele) props te zien uit de desbetreffende films en/of series. Naast de interessante items die te bewonderen zijn, vindt men het vooral leuk om met andere liefhebbers te praten en gedachtes uit te wisselen over een bepaalde serie of film. Daarnaast speelt cosplay uiteraard een grote rol, want wat is er leuker dan jezelf te transformeren naar je favoriete karakter?

Nieuw voor de komende editie is de fanclub van Mad Max. Er wordt een heus tentenkamp gebouwd, met daaromheen verschillende auto’s en voertuigen uit deze filmreeks. Ook is er de mogelijkheid om een spectaculaire foto te maken op één van deze props.

Ben jij benieuwd naar het complete overzicht van fanclubs die dit jaar mee doen? Kijk dan snel op deze pagina voor meer informatie.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.